Brussel

De immersieve biografie van een van 's werelds meest invloedrijke kunstenaars

00 days
00 hours
00 min
00 sec
TICKETS KOOP JE TICKETS

ONLY AUTHORIZED
FRIDA KAHLO © EXHIBITION

DOMPEL JE ONDER IN DE BIOGRAFIE VAN FRIDA KAHLO ©

Op de immersieve biografie van FRIDA KAHLO © in Brussel worden geen werken van de kunstenares getoond, om specifiek te focussen op wat met immersieve technieken kan worden verwezenlijkt. We brengen de volledige biografie van de kunstenares op een vernieuwende manier tot leven aan de hand van historische foto's, originele films, digitale omgevingen, kunstinstallaties, objecten uit diverse collecties en muziek geschreven als begeleiding bij sleutelgebeurtenissen uit Frida Kahlo's leven. Op die manier laten we bezoekers kennismaken met haar ongelooflijke levensverhaal.

Frida Kahlo Tentoonstelling Brussel: Immersive Biography

DIGITALE BEELDVORMING EN VIRTUAL REALITY VOOR EEN UNIEK PORTRET

Digitale technologieën en driedimensionale 360º-projecties voeren je mee doorheen het leven van de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo ©. De nieuwste technieken veranderen je bezoek in een kleurrijke, immersieve en ronduit unieke ervaring. Ervaar een volledig nieuwe manier om je kennis te vergroten en het ongelooflijke verhaal van deze kunstenares te leren kennen.

Om je ervaring echt te overtreffen en te genieten van een onvergelijkbare onderdompeling in de wereld van Frida Kahlo, kan je nu profiteren van een exclusieve beleving met een VIP ticket.

Frida Kahlo Brussel: the Life of an Icon

IN DE 21e EEUW IS DE LEGENDE VAN FRIDA KAHLO © RELEVANTER DAN OOIT

Haar biografie boeit, verrast, inspireert en schetst een vrouw die tegenslag te boven is gekomen dankzij haar volharding, kracht, talent en rebelse karakter. Een vrouw met een onnavolgbare persoonlijkheid die haar tijd ver vooruit was.

Frida Kahlo Tentoonstelling in Brussel - Een meeslepende biografi

PRAKTISCHE INFO

  1. Datum: Vanaf 17 maart 2022
  2. Openingsuren:
    • Dagelijks van 10 tot 18 uur, behalve op dinsdag. De laatste sessie begint om 17 uur.
    • Schoolvakanties: dagelijks van 10 tot 18 uur, ook op dinsdag. De laatste sessie begint om 17 uur.
  3. Locaties: Hortagalerij - Grasmarkt 116 - 1000 Brussel
  4. Minimumleeftijd: Geen
  5. Tickets: We raden aan om vooraf tickets te kopen. Het is echter ook mogelijk om ter plaatse een ticket te kopen als er nog plaatsen beschikbaar zijn.
TICKETS KOOP JE TICKETS

Immersieve Galerij Horta

Grasmarkt 116, 1000 Brussel, België, Bruxelles.
Train iconHalte 'Centraal Station', lijn 1 en 5. Train iconHalte 'Centraal Station', lijn 29, 38, 63, 65, 66, 71 en 86. Train iconStation 'Brussel Centraal'
Get directions

FAQs

Heb je een vraag?

BEKIJK ONZE FAQ's